Aha, er bestaan dus wel wandelschoenen die mooi zijn en deze sneakers van Veja bewijzen het

Het merk achter de favoriete sneakers van Kate Middleton heeft ook hele fijne wandelschoenen.

Wandelschoenen hebben niet per se het imago van de meest stijlvolle schoenen op aarde. Als er een urenlange hike op de planning staat door bossen, bergen en grote hoeveelheden modder dan moet je er niet aan de denken om je mooiste ballerina's aan te hebben. Dan maar minder modieuze wandelschoenen.

Als je eenmaal een paar wandelschoenen hebt ingelopen – wat al de nodige blaren en tranen zal hebben gekost – heb je wel schoenen voor jaren. Het oog wilt ook wat, zeker voor een modeliefhebber. Laat het coole schoenenmerk Veja nou net sneakers hebben die gemaakt zijn voor een flinke wandeling door weer en wind.

Mooi en praktisch: de Fitz Roy-sneakers van Veja

de Bijenkorf

Veja Fitz Roy sneakers

€ 215,00
€ 150,50 (30% off)

Geen lompe wandelschoenen voor jou, bij het duurzame schoenenmerk Veja shop je namelijk wandelschoenen die mooi zijn. Hierbij kunnen we officieel bevestigen: mooie wandelschoenen bestaan dus echt.

De Veja Fitz Roy-sneaker is de perfecte mix tussen functionaliteit en stijlvol design. Het is een sneaker van Trek-Shell, een stevige stof die gemaakt is van gerecycled polyester. Door de flexibiliteit van het materiaal is dit de perfecte wandelschoen voor lange hikes. Het materiaal van de sneakers beschermt en support je voeten en is behandeld met een PFC-vrije waterafstotende spray. Daardoor heb je gelukkig geen last van natte sokken. Laat die wandeltocht maar beginnen!

Veja is het favoriete sneakermerk van royals en celebrity's

De sneakers van Veja sieren de voeten van behoorlijk wat beroemdheden. Zo is deze sneaker favoriet van Kate Middleton en werden eerder ook Meghan Markle, Emily Ratajkowski, Emma Watson en Katie Holmes gespot in de tijdloze gympen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de honderden keren dat Veja-sneakers op onze social media feed verschenen. Een it-schoen alom.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shop